Een smash cake of niet?


Die eerste verjaardag van jouw kleintje is een bijzonder moment en dat wil je heel graag vast leggen! Maar moet dit altijd met een typische cakesmash zijn? Absoluut niet! Je kan bij mij terecht voor een THIS IS ME shoot. Ik leg jouw kindje vast zoals jullie dat zelf willen! Eenvoudige portretjes, een sessie in een badje, een outdoor feestje,.. het kan allemaal!

En wat met die 2de, 3de, ... verjaardag?


Een wat ouder kindje dat een smash cake voor zich krijgt zal niet meer voor die spontane grijpactie gaan. Toch is de verjaardag van jouw kind ieder jaar opnieuw speciaal. Aarzel dus zeker niet om ook dit moment door mij te laten vastleggen. Hoe dan ook maken we er een feestje van en kijken we samen wat jullie wensen zijn.


Enthousiast? boek je shoot eenvoudig online

NOg vragen? Neem dan gerust contact met me op.

volg me op instagram