Wat je draagt tijdens de fotoshoot bepaald voor een groot stuk het slagen van de foto's. Outfits zorgen voor samenhang in de foto.

De kleur van jullie kledij bepaalt voor een groot stuk de sfeer van jullie foto's.


Niet alleen wat je draagt maar ook het kleurenpallet van jullie outfit is erg bepalend voor het eindresultaat van jullie foto's.

Vermijd felle kleuren zoals groen of roze en felgeel. Ook drukke prints en Disney figuren laat je best achterwege.

Aardetinten


Wil je graag warme kleuren in je foto's ga dan voor kledij in aardetinten zoals ecru, beige, bruin, oker en roest.

Lichte tinten


Liever een lichte en frisse look in je foto's ga dan voor verschillende wittinten.

Koele tinten


Voor wie van zwart houdt kan dit perfect combineren met grijs en vergrijsde groen en blauwtinten. Dit zorgt voor een wat donkerdere en koelere sfeer in je foto's.

Kleerkast van De Kleine Droom Fotografie

In de studio zijn een aantal kledingstukken aanwezig die gebruikt kunnen worden tijden de shoot. Het gaat hier vooral om one size romatische damesjurken en newborn outfits. Er zijn ook een aantal kledingstukken aanwezig voor kleuters tot 5 jaar. De items geven de stijl terug waar ik van hou. Neem gerust een kijkje om te zien wat er aanwezig is.

Haarbandjes, wraps, dekens, hoeden en sjaals zijn voldoende aanwezig in de studio.


Pinspiratie

Volg me op Pinterest om inspiratie op te doen voor het uitzoeken van jullie outfit. Ik hou van romantische zwierige jurken en warme naturele tinten. Ook de outfit van mannen is belangrijk maar zelf hechten ze hier minder belang aan. Ze kunnen echter niet mis doen met kleuren zoals wit, grijs, taupe, beige of zwart). Met een jeans of linnen hemd en een kaki of zwarte jeans zitten ze altijd goed.

Samenhang is erg belangrijk maar vooral dat iedereen zich goed voelt in wat je draagt!

Kijk hier voor inspiratie.