FAQ

Waar bevindt je zich?

In Eede (Zeeland) vlakbij de Belgische grens.

Heb je een studio?

Ik heb een sfeervolle studio die perfect geschikt is voor alle shoots. Een shoot met een gezin is niet ideaal in de studio. Hiervoor boek je best een outdoor sessie.

Welk type fotoshoots zijn mogelijk?

Shoots die de liefde en warmte van gezin/familie uitstralen. Voor mezelf is mama zijn het allerbelangrijkste in mijn leven en die liefde van een moeder voor haar gezin kunnen vastliggen is het liefste wat ik doe. Trouwfeesten, babyborrels en verjaardagsfeestjes horen hier dus niet bij.

Wat is je stijl?

Als ik mijn eigen stijl moet omschrijven dan zou ik deze puur en lifestyle omschrijven. Ik hou een combinatie aan van geposeerd foto's maar vooral veel spontaniteit.

Wanneer worden shoot ingepland?

Ik probeer het middaguur te vermijden. Meestal is dit ook een dutjestijd maar het zonlicht is op dit moment van de dag te fel voor een outdoor shoot. Studio foto's zijn hier niet afhankelijk van. Een shoot die buiten plaats vindt gebeurd dus 's morgens voor 11u of 2 uur voor zonsondergang voor het mooiste licht.

Welke locaties gebruik je?

De locatie hangt sterk af van welke setting je zelf wil voor de shoot. Er worden foto's gemaakt in boomgaarden, grasvelden, bloemenweides,.. Ik heb voldoende locaties ter beschikking maar een zelf voorgestelde locatie is zeker welkom.

Ik wil heel graag een shoot bij jou boeken. Wat moet ik doen?

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in. Geef alvast ook al aan welke periode je graag foto's wil maken. Ik neem dan zo vlug mogelijk contact met je op.

Hoe lang duurt een shoot?

Voor mini's (af en toe georganiseerd) plan ik 30 minuten in. De gewone gezinsshoots duren ongeveer een uur en voor newborn plan ik 2 tot 4u in omdat we dit echt helemaal doen op het ritme van de baby doen (rekening houdend met voedingen en zo).

Wat moet ik aandoen?

Ik heb een Pinterest pagina aangemaakt waar je heel wat inspiratie vindt. Lees ook eens bij 'Wat aan te doen'. In de studio zelf zijn ook outfits aanwezig. Neem gerust een kijkje (niet alle items worden getoond en worden regelmatig ook aangevuld).

Moet ik ook mijn haar en make up laten doen?

Deze keuze is geheel aan jullie maar het kan wel zorgen van net dat beetje meer. Graag het totaal plaatje? Neem dan zeker contact op met één van deze toppers.

Wat gebeurt er al het slecht weer is.

Als we foto's in openlucht ingepland hebben dan worden deze enkel geannuleerd/ verzet als het regent. Bewolking is niet zo erg. Annuleringen en verplaatsen van de shoot gebeuren altijd in onderling overleg.

Ontzettend benieuwd naar mijn foto's. Wanneer ontvangen we deze?

Ik doe mijn best om alle foto's zo vlug mogelijk af te werken. Meestal stuur ik vrij direct een eerste preview en de volledige galerij ontvang je binnen de 4 weken na de shoot.