Outdoor shoots

LET's STYLE

STIJLADVIES VOOR OUTDOORSHOOTS EN KERSTMINI'S


Wat moeten we aan doen? Altijd een moeilijke vraag en zeker voor outdoor shoots tijdens koudere dagen! Daarom maakte ik dit moodboard met tips.

Je wilt dat je foto's warmte en gezelligheid uitstralen dus ga hier ook voor bij het uitkiezen van je outfit. Kies warme aardetinten in gebreide, warme, teddy materialen. Werk alles af met een stevig paar bottines of laarzen en een warme muts en sjaal. Het laatste wat je wil is kou hebben tijdens de shoot en dat is ook helemaal niet nodig!


KAN DIT OOK VOOR DE KERSTMINI'S?


Natuurlijk! Dit moodboard is perfect! Je kerstmini's hoeven geen typische kerstfoto's te zijn! Laat de kersttruien, kerstsokken en rode linten en strikken achterwege! Zo kan die prachtige foto ook perfect het ganse jaar door schitteren aan de muur!

Je creëert de mooiste kerstfoto's aan de hand van accessoires die je makkelijk kan gebruiken tijdens bepaalde foto's om toch die echte kerstfoto te hebben die je graag wil . Iedereen kan gerust eens op de foto met een kerstmuts op. Ook de locatie doet veel voor de foto. De outdoor kerstmini's gaan door op een kerstbomenplantage dus kerstsfeer gegarandeerd en ook binnen zorg ik voor de nodige sfeer met kerstlichtjes en kerstballen.


Twijfel je toch nog of de keuze van je outfit? Stuur gerust wat foto's door of breng verschillende items mee en we maken samen de beste keuze.


Liefs

Jona

VROUWEN

MANNEN

KINDEREN